Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / Kapcsolat / Varga Zoltán
Varga Zoltán

Varga Zoltán

Varga Zoltán; NLP; tréner, coach és kommunikációs szakember

 

“Ha majd elindulsz Ithaka felé,

válaszd hozzá a leghosszabb utat,

mely csupa kaland és felfedezés.”

Varga Zoltán / NLP - tréner, coach és kommunikációs szakember

Varga Zoltán magáról:

Magánhangzóként gyakorlom a Mássalhangzás rejtelmeit… és néha összeszavakat cserélek! Persze csak úgy … akár Fülig Jimmy után szabadon, mint akit ismertek  Cape Towntól Hondurasig. Magam is dolgoztam “Piszkos Freddel, a Kapitánnyal”, akitől sokat tanultam és aki sokszor becsapott, bár mégis sokszor összeálltunk különböző  alkalmakkor a haszon reményében… Hasonlóan másokhoz talpig világfi vagyok, szeretem a táncot, a muzsikát, a mozit és sokat adok a megjelenésemre, a külsőmre és  legfőképpen a modoromra! Hasonlóan szívesen iszok pertut a “népemmel”! E szokásomat rendszeresen gyakorlom, hátha magam is egyszer a Boldogság Szigetek trónján ülhetek.  És legvégül említenem érdemes, hogy hiszek annak az egyszerű ténynek, hogy nincs kockázat rizikó nélkül, bár hétfőnként nem köpök kelet felé hármat egy barna kavicsra!

Varga Zoltán szakmai múltja:

Varga Zoltán közel 20 éves vállalatvezetői, pénzügyi tapasztalatát IT (szoftver- és ügyvitelfejlesztés) és a banki szolgáltatások területén szerezte. A KHR rendszer – korábbi nevén BAR rendszer – bevezetésében jelentős projektvezetéssel kapcsolatos feladatokat végzett. A magyarországi pénzintézeti munkáinak egyik további gyümölcse az általa alapított és mai napig működő ADVISESOFT Információtechnológiai Kft. és a társaság által fejlesztett és értékesített “AS Core – Integrált hitel-, lízing- és faktoring-adminisztrációs rendszer”, amely a vezetése mellett jött létre és vált piacvezetővé. Szoftverfejlesztői, bankszakmai és újságírói diplomái, végzettségei mellett NLP | Neuro-Lingvisztikus Programozás, Ericksoni hipnózis, Enneagram, pszichodráma, playback színház és buddhista filozófiai tanulmányait (Zen Kwan Um), ismereteit, tapasztalatait és gyakorlatát használja munkája során. Szakterületei a vezetésfejlesztéssel, kommunikációval és a személyes változásokkal kapcsolatos területeken a vezetők, a munkatársak és a hozzá fordulók fejlesztése, támogatása.

Az üzleti és nyitott tréningek tartása mellett egyéni, személyes változáskezelési témákban is fogad ügyfeleket, amelyeket a ma oly divatos “life coaching“, “business coaching“, illetve “executive coaching” elnevezéssel illetnek.

Eliphas Lévi szerint például az élet a gondolat által vezérelt akarat. És teljesen igaza van. Vagyis gondolkodni kell. Nem úgy értem, hogy arisztotelészi logikával végig kell gondolni mindent, hanem egyáltalán, hogy végiggondoljuk az életünk dolgait. És Pán-szerűen kell gondolkodni. Minden hozzánk tartozik, minden körülöttünk egy gondolat. Minél inkább látjuk ezt, annál inkább visszatérünk önmagunkhoz, ahhoz, aki mindezt gondolja.

Sokféleképpen lehet tehát az NLP-vel, az önismerettel, a kommunikációval, a vezetésfejlesztéssel és a coachinggal foglalkozni, ennek dacára nem egyszer találkozunk olyan NLP trénerekkel, tanácsadókkal, coach-okkal, akik ismerik ugyan a princípiumokat, de még sincs közvetlenül befolyással az életükre az, hogy ők coachok, trénerek, “tanítók”. Ők úgy “tanítanak”, ahogy egy mosógépszerelő mosógépet szerel. Szakmának tekintik az oktatást, a “tanítást”, holott ez egy út, ösvény, amelynek célja önmagunk fejlesztése. Nem is beszélve a az NLP-ről, a hermetikáról vagy bármi egyébről.

Varga Zoltán szervezeti tagságai:

– Tan Kapuja Buddhista Egyház; alapító tag,

– Zen Kwan Um közösség – MAHAYANA.HUKwan Um Zen

– ARICA Institute; Oscar Ichazo által alapított ARICA School; tag – ARICA.ORG

– MPE, Magyar Pszichodráma Egyesület, tag

– NLP Society USA; Master Practitioner

Varga Zoltán-ról bővebben:

mTel: +36 70 225 7777

skype: ZVARGA_HU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>