Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / Kapcsolat / Szathmáry Vanda
Szathmáry Vanda

Szathmáry Vanda

Szathmáry Vanda

Szathmáry Vanda

asszisztens; adminisztráció és marketing

 

Veszprémben születtem, ott éltem 18 éves koromig a szüleimmel, bátyámmal és a két magyar vizslámmal, Alízzal és Bobóval.  Nagyon szeretem szülővárosom hangulatát, a szüleim kis házikóját a szép nagy kerttel, így amikor csak tehetem hazalátogatok.

Gyermekkoromban sokat jártunk le a Balatonhoz.  Nagyon sok szép gyermekkori emlék köt a magyar tengerhez is.

Szathmáry Vanda tanulmányai:

Veszprémben a Lovassy László Gimnáziumban tanultam. Majd egy év kihagyást követően – amikor modellként is kipróbáltam magam – a Corvinus Egyetem Kommunikáció- és médiatudomány alapképzési szakán kezdtem meg tanulmányaimat.  Akkor költöztem fel Budapestre.

Szathmáry Vanda céljai:

Gyermekkorom óta lovagolok, és szabadidőmben szívesen úszok,  és olvasok is.  Körülbelül egy éve pedig asszisztensként segítek be az adminisztrációs és marketing munkákban a Selfskills csapatánál.  Szeretek velük dolgozni, örülök, hogy ilyen környezetben dolgozhatok és szerezhetem meg első munkatapasztalataimat.  5. osztályos korom óta az volt a célom, hogy az egyetem elvégzése után a médiában,  a televíziónál vagy újságíróként helyezkedjek el.  Azonban amióta a Selfskillsnél dolgozom és találkoztam az NLP és a Gestalt “művészetével” sokszor elgondolkozom azon, hogy folytassam tanulmányaimat és példaképeimet követve trénerként segítsem én is az embereket.

 

Szathmáry Vanda elérhető:
szathmaryvanda@selfskills.hu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>