Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / Kapcsolat / Prezenszki Zsuzsa
Prezenszki Zsuzsa

Prezenszki Zsuzsa

Prezenszki Zsuzsa

„Szükségtelen keresni az igazságot. Elegendő, ha föladjátok előre megfogalmazott nézeteiteket.”

(Szeng – Csan: A harmadik pátriárka szútrája. Kína, Kr. U. VI. század)

dr. Prezenszki Zsuzsa munkájáról:

Közel 20 éve tart életem egyik legizgalmasabb kalandja, amit – jobb híján, a bevett elnevezést követe – pszichoterápiának hívok: napról napra ülök le emberekkel beszélni erről arról, életről halálról, zavarról és egyensúlyról, szenvedésről és boldogságról…

A therápia szót egyébként a szufi, az iszlám misztika hagyta ránk, állítólag azt jelenti, isten keresés. Azonban mindaz amit tapasztalok, visszaigazolja a pátriárka szavait: szükségtelen bármit keresni, tényleg itt és most van minden, elég, ha – csak :) – feladjuk előre megfogalmazott nézeteinket!

dr. Prezenszki Zsuzsa önmagáról:

Szeretem a jó sztorikat.  Az egyik első emlék, kb. négy éves koromból.  Egy nyári napon egy vastag piros korlátba kapaszkodom irtózatosan, és irtózatosan visítok. A nagybátyám tőlem kb. két méterre integet, az arca ragyog, körülötte önfeledten ugráló, fröcskölő, színes labdákat dobáló gyerekek és felnőttek. Én egyre csak kapaszkodom és visítok: lehet, hogy az emberek ezt viccesnek találják, de engem oda nem csalnak be, nekem ez nagyon vizes!

Hogy aztán mi történt, nem tudom…a következő emlékem ugyanaznap estéről való. Újra csak visítok és kapaszkodom, de most a nagybátyámba, hogy ki ne vigyen engem innen: strandolni irtó klassz! :)

1992-ben végeztem el az orvosi egyetemet, majd pszichiátriából, pszichoterápiából és klinikai farmakológiából szereztem szakvizsgát.

10 év kórházi gyakorlat után 2002 óta magánorvosként, ill. rákos betegeket támogató civil alapítványok külső munkatárasként dolgozom. ( A rák ellen, az emberért, a holnapért!, Tűzmadár Alapítvány, Egészségforrás Alapítvány)

 

email: dr.prezenszki@freemail.hu

tel: 06-30-9-745-734

dr. Prezenszki Zsuzsáról másképp:

  • www.rakellen.hu
  • www.tuzmadaralapitvany.hu
  • www.magyarsikerek.hu ( 2011 május)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>