Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / Módszerek / Mély Belső Átalakulás

Mély Belső Átalakulás

A világon minden olyan emberi lény, minden olyan személy, aki eléri a felnőttkort, nem több, mint egy programozott biokomputer. Egyikünk sem szabadulhat saját természetétől, mint programozható személyiségtől. Szó szerint véve minden ember nem más, mint a saját maga programja, semmivel sem több, vagy kevesebb. Az elérhető programok és lehetőségek nagyszámú variációja ellenére legtöbben korlátozott programkészlettel, korlátokkal rendelkezünk. Ezek közül néhány eredetileg „beépített”. A tréning célja a magunkban legkevésbé tetsző, zavaró viselkedések és érzelmek megváltoztatása oly módon, hogy személyes belső utazást teszünk erőforrásaink középpontjába.

Mély Belső Átalakulás

A módszer megalkotója Connirae Andreas, aki testvérével, Tamara Andreassal együtt írta a MÉLY BELSŐ ÁTALAKULÁS c. könyvet, amelyet magyarul is megjelent (Új Paradigma, 2000. második kiadás). A mély belső átalakulás segítségével maradandó változásokat érhetünk el olyan területeken, ahol eddig hosszas önkeresés vagy elemzés sem hozott eredményt, különösen akkor, ha a kérdés érzelmekkel kapcsolatos. Egy mély belső átalakulás sokszor csak egy-két óráig tart, de a hatása örök életre megmarad.

Tréningünk gyengéd és egyben hatékony módot kínál arra, hogy problémáinkat – rossz szokást, betegséget, nem kívánt érzelmet vagy bármilyen válságot – lehetőségnek tekintsünk eddigi életünk túllépésére, és felfedezzük a belső teljességet, ami életünk alapjává válhat. Segítségével egy negatív viselkedésből (pl. betegség, alkoholizmus stb.), késztetésből, hiedelemből kiindulva olyan egységre, szeretetre és kozmikus békére irányuló tudatállapotokat fedezhetünk fel, amelyeket a különféle misztikus iskolák évszázadok óta keresnek – és amelyek – különös módon – negatív mintáink mögött rejlenek.

A módszer elég biztonságos bárki számára, és néhány óra alatt megdöbbentő felfedezésekhez juthatunk. Tudatállapotunk némileg megváltozik, de nem merülünk olyan mély transzba, hogy ne tudnánk, mi történik velünk. A mély belső átalakulást különösen érdemes megszakítás nélkül, holisztikus, szép környezetben lefolytatni.

A gyakorlatok során a résztvevők megtapasztalhatják, hogy bármilyen zavaró viselkedésük, rossz szokásuk, érzelmük milyen jó, pozitív célt szolgál. A célok láncolatának feltárása megmutatja, hogy végső, legalapvetőbb célunk: a jelenlét. Teljességben élni, egésznek lenni, értékesnek lenni, megtapasztalni, hogy eleve megvan bennünk a mindenséggel való kapcsolat. A célok láncolatának következetes végigkísérése mély, belső megtapasztaláshoz és átalakuláshoz juttat. Ezért a változások, melyek a gyakorlatok elvégzése közben jönnek létre egy finom, belülről induló megnyílást, erős átalakulást indítanak el. Ezek az állapotok azonosak a transzcendens vagy spirituális élményeknek nevezett állapotokkal, amelyek által egyre inkább felfedezhetjük, hogy abból az egyetlen belső természetből és erőforrásból indul ki életünk, amik igazán vagyunk. Életünk során, a közös munka alatt ezt a bennünk már meglévő teljességet tárjuk fel.

A gyakorlat többszöri ismétlése nemcsak egy ideiglenes jó érzéshez, hanem új, „belső központból” megélt élet alapjaihoz is közelebb visz.

Amit a tréningen kínálunk:

  • egy mély és bensőséges kapcsolat lehetőségét azzal kapcsolatban aki „ÉN”-nek hívja magát
  • tapasztalást az élményeinket, azok szerkezetét, megélését és tudatosítását illetően
  • az „egy élmény” megélésének lehetőségét, az „egy íz” ízét, az „egy hang” hangját
  • tanulási lehetőséget egy hatékony, mély önismereti rendszerről
  • gyakorlási lehetőséget tapasztalt vezetőkkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>