Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / Aktuális Program Coaching / Csapatépítő tréning
Csapatépítő tréning

Csapatépítő tréning

Előbb az ember, aztán a feladat!!!

Csapatépítés, szervezetfejlesztés avagy

csapatépítő tréning és workshop, mint a hatékony szervezeti működés alapjai

…mert nem a pénz, nem a stratégia, nem a technológia a titok. A CSAPATMUNKA! A csapatmunka a versenyhelyzetek legmeghatározóbb tényezője, egyrészt ereje miatt, másrészt pedig, mert ritkaságszámba megy, mint a fehér holló. 

csapatépítés, csapatépítő tréning

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában

Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning.

Ha egy szervezetben, ha egy csapatban mindenki egy irányba “evez”, megszerezhetik a vezető pozíciót bármely iparágban, bármely piacon, bármikor és bármilyen versenytárssal szemben!

A való világban a “KIVEL?” kérdésnek mindig és minden körülmények között meg kell előznie a “MIT?” kérdést!

Sokan tartják – szerintünk hibásan – a szervezetfejlesztés és csapatépítés lényegének azt, hogy a megfelelő embert találják meg és tegyék a neki megfelelő posztra, munkakörbe.

Szerintünk a KIVEL? kérdésre adott válaszok ettől sokkal árnyaltabbak és emberibbek. Kell, hogy áthassa elképzeléseinket, stratégiánkat, szervezeti struktúránkat és taktikánkat.

“Embereink ne az útirány miatt utazzanak velünk, mert ha irányt váltunk, kit tudja, hogy ki akar majd leszállni járművünkről és ki az, aki maradni akar?!”

csapatépítés, csapatépítő tréning

Számos olyan dolog van, ami egy csoport tagjai között nem terjed tovább: ilyen a tehetség, a tapasztalat vagy a gyakorlati érzék. Egyvalamiben azonban biztos lehetsz: az attitűd ragályos. Amikor a csoportban valaki tanítható, és szerénységét gyarapodás jutalmazza, mások is hajlamosak lesznek hasonló jellemvonásokat mutatni. Amikor egy vezető elbátortalanító körülmények között is fokozza az ütemet, a többiek csodálni kezdik ezt a lelkesedést, és hozzá akarnak hasonlítani. Amikor egy csapattag erőteljes munkamorálról tesz tanúbizonyságot és pozitív hatásokat kezd gyakorolni, a többiek utánozni fogják. Egy csapat tagjainak jó hozzáállása még nem garantálja a sikert, de a rossz hozzáállás igenis garantálja a kudarcot.

Ez az attitűd felemelhet, de tönkre is tehet – akár rólad, akár az embereidről van szó.

Ha Te egy sikeres vállalkozás felelős vezetője vagy, valószínű, hogy már szembesültél a következő helyzettel: bár a vállalkozásod a szakma legjobbjait tömöríti, mégis gyakran van olyan érzésed, hogy nem vagytok eléggé sikeresek, biztos vagy benne, hogy ennél sokkal sikeresebbek is lehetnének.

Lehet, úgy érzed, hogy ennél sokkal többre lennétek képesek!?

Bizonyára foglalkoztat: Mi az oka ennek, és hogyan lehet a hatékonyságot fokozni? Sok minden megfordult már a fejedben: cseréld le az egész csapatot, esetleg menj át dolgozni egy más szakterületre? Hidd el, nem ez a megoldás.

Egy csapatot lecserélni, vagy más munkaterületen kezdőként indulni? Ez csak felesleges pénzkidobás lenne, amelynek nincs kézzelfogható haszna, csak késlelteti az igazi megoldást. A megoldás Benned, Bennetek van! Csak azt kell megtanulni, hogyan is lehet hasznosítani az egyénben – tehát Benned és Bennetek – a meglévő képességeket. A megoldás abban rejlik, hogy a Te kiváló munkatársaid tudnak-e professzionális módon team munkát végezni?

Az üzleti életben, a szakmai munkában az egyik legfontosabb kérdés az emberekkel való bánásmód. A siker a legtöbb esetben azon múlik, hogy képesek vagyunk-e megnyerni az embereket a saját elképzeléseinknek.

Egy jó csapatban a kiégés (burnout) lehetősége a minimális szintre csökkenthető, köszönhetően az egymásra figyelésnek, a jó emberi kapcsolatoknak.

Kutatások azt bizonyítják, hogy az egyén mérhető eredményeinek mindössze 15%-a írható a technikai tudás javára, és mintegy 85% az emberi érintkezés technikájában mutatott ügyességének köszönhető.

csapatépítés, csapatépítő tréning

Tréningünket azon cégeknek ajánljuk, ahol a csapatépítés célja a szervezet fejlesztése, a belső konfliktusok feltárása, kezelése, a szervezeten belüli csapatmunka erősítése. Az indoor workshop jellegű tréning erősíti a résztvevők közötti jobb kommunikációt, a hatékonyabb együttműködést. A tréning az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrál, játékos feladatokkal fejleszti a munkatársak közötti kommunikációt, erősíti a csoportszellemet, az egymáshoz való alkalmazkodást, az eredményes kommunikációt, a motivációt, a döntéshozatalt, a konfliktuskezelést, az időgazdálkodást, a stresszes helyezetek kezelését, a vezetői készségfejlesztést.

A tréning nem csak a csoport szintjén nyújt új élményeket, hanem az egyének önismeretét és identitás-fejlődését is segíti azáltal, hogy a csoporttagok olyan szituációkba kerülnek, amelyek kihívást hordoznak, és ahol új, eddig még talán ismeretlen készségeik használatára van szükség. Ezen kívül, a csoporttagok egymásra is reagálnak, reflektálnak, ezzel tükröt tartva egymásnak, elősegítve a jobb önismeretet.

A tréninggyakorlatok során a csapat tagjai jobban megismerik egymást, megtapasztalják az együttműködés lehetőségeit, közösen szereznek kellemes élményeket társaikról és önmagukról.

 A csapatépítő tréning díja: 

  • 290.000,- forint / nap
Néhány ismertebb partnerünk, akik már bennünket választottak:

Mátrai Erőmű ˙ SpedIT ˙ E.On Hungária ˙ PBS Job International

Android Europe ˙ Elsinco ˙ Hyexx ˙ Givaudan ˙ Magyar Agrárkamara

NUMIL / Milupa ˙ Scale Research ˙ Ramiris / Oxygen Wellness

XSight ˙ Magyar Telekom ˙ Magyar Posta ˙ TMF ˙ SPAR

OTP Bank ˙ Celerus ˙ BASF ˙ STRABAG

Ők megbíznak bennünk és elégedettek! Válassz Te is bennünket!

VÁLTOZTASD MEG csapatod

együttműködésének minőségét!

 

További javasolt tréningjeink:

About selfskills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>