Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / Coach képzés
Coach képzés

Coach képzés

Business és Life Coach Képzés

NLP és Gestalt módszertan alapján

Rendszerszemléletű – Folyamatorientált – Kapcsolatközpontú

304 órás  coach képzés

A képzés menete két nagyobb blokkra oszlik. 250 órás alapképzés és 54 óra fakultáció.

Rendkívül erős módszertani alapok

Azaz a képzés elején a a coaching alapfolyamataival és készségeivel találkoznak a résztvevők. A fakultáció során lehet és érdemes olyan speciális képzéseket felvenni, amelyek iránya a Life Coaching és a Business Coaching. A s”szakosodással”, a fakultációs részben olyan eszközöket tanulnak meg a résztvevők, mint a Mély Belső Átalakulás NLP módszere (Core Transformation), a Simonton módszer (Gyógyító Képzelet) vagy Projektmenedzsment alapok,vezetői döntési és motivációs modellek stb…

1 képzés és akár 3 diploma

 

2013. szeptember – 2014. júniusig

havonta 3 nap (péntek-szombat-vasárnap) / negyedévente +2 nap képzés

oktatási nap órák száma
2013. szeptember 5 40
2013. október 3 24
2013. november 3 24
2013. december 5 40
2014. január 3 24
2014. február 3 24
2014. március 5 40
2014. április 3 24
2014. május 3 24
2014. június 5 40
összesen 304 óra

 

nlp coach képzés

Az üzleti és magánéletben egyaránt fontos – különösen a válságtól hangos időkben – az egyén folyamatos magas teljesítménye, a megújulás képessége, és alkalmazkodás a változó kihívásokhoz. A coaching mindezen – személyes és szakmai – változási folyamatok támogatását szolgáló eszköz.

A coaching művészete több a módszerek és eszközök alkalmazásánál az adott szituációban. Olyan tartást, tudást és cselekvést igényel, mely mélyen a személyiség belsejében gyökerezik és a személyiség erejével hat. Egy jó coachnak jártasnak kell lennie nem csak a gazdasági-szervezeti világban, hanem az emberi kapcsolatok szövevényében, a “soft” területeken is, vagyis kimagasló érzelmi és társas intelligenciával kell rendelkeznie.

Coach képzésünkön olyan gyakorlati ismereteket adunk át, ami révén a leendő coach speciális ismeretekre és jártasságra tesz szert, ahhoz, hogy professzionálisan elősegítse a coacholt ügyfélnek a változási folyamatait. Mindehhez a képzés hangsúlyos önismereti jellege a leendő coach személyiségét, belső tartását,és coach-identitását fejleszti. A képzés során átélt élmény, tapasztalat, személyes tudássá alakul! Kiképző szakembereink több éves és több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a felnőttképzés különböző területén, mint pl. coach- és szupervízorképzés, vezetőképzés. Munkatársaink gyakorlattal rendelkeznek a vállalati és szervezeti életben, ahol különféle vezetői pozíciókat töltenek, és töltöttek be.

A világot alakító trendeket figyelemmel kísérve képzésünk know-how-ja a coaching piacot meghatározó NLP Society-USA által akkreditált intézményektől származik.

A coach képzés eredménye

 • Kialakul a résztvevő coach identitása, stílusa és profilja.
 • Különböző coaching modellek mentén tanul meg coacholni.
 • Változatos intervenciók mentén a kitűzött céloknak megfelelően professzinálisan kíséri coacholt klienst.
 • A résztvevő ön- és emberismerete mélyül, fejlődik reflektív és intervenciós képessége, érzelmi és társas intelligenciája, ezért a fejlesztés iránti érzékenysége finomhangolódik.
 • A képzésben résztvevő vezető coach szemlélettel és eszköztárral bővíti vezetési repertoárját.
 • A képzés során a pszichodráma, a neurolingvisztikus programozás (NLP), Gestalt és a tranzakcióanalízis coachingban alkalmazható eszközeit ismeri meg.
 • Visszajelzést kap az elért fejlődéséről.

A képzési koncepciónk

 • A képzés teljes mértékben a saját élményű gyakorlatra és tapasztalatra épül (learning by doing, experimental learning)
 • Konkrét helyzetekből, esetekből indulunk ki, azokkal dolgozunk, és azokon keresztül tanulunk.
 • Tanulási folyamatmodellünk: Megtapasztalni – Észlelni – Megérteni – Megoldást találni – Cselekedni
 • Az elmélet és a gyakorlat integrációját segítjük elő a reflexiókkal, így válik bensővé, személyes tudássá a tapasztalat.
 • A résztvevőt az önmegfigyelése és a visszajelzések révén juttatjuk el a sikeres coach identitáshoz.
 • Ez a saját viselkedési minták felismerését, és azok megváltoztatását jelenti – ha én nem változom, másnak sem fogok tudni segíteni a változásban.
 • Képzésünkön az észlelési horizont (a láthatatlant, a felszín alattit meglátni) és az intervenciós készség (ami spontán és kreatív) a személyiség fejlődésével tökéletesedik.
 • A tanulási folyamathoz törvényszerűen hozzátartoznak az elkövetett hibák, megélt sikertelenségek és kudarcok szintén fontos tapasztalatok (a tökéletes élet nemcsak tökéletes pillanatokból áll).
 • A képzés folyamat-, rendszerorientált, kapcsolatközpontú és csoportdinamikai alapokon nyugszik.

Kiknek ajánljuk a képzésünket?

 • Akik professzionális üzleti környezetben akarnak coacholni;
 • Akik az egyént rendszerszemlélettel, folyamatorientáltan akarnak coacholni;
 • Akik karrierjükben előmenetelt terveznek;
 • Vezetőknek, akik vezetői repertoárjukat a coaching profillal szeretnék bővíteni;
 • HR-területen dolgozóknak;
 • Trénereknek, szervezetfejlesztési tanácsadóknak, pszichoterapeutáknak, tanácsadóknak.

A coach képzés tartalmi felépítése – Időpontok

A coach képzés különböző munkaformák, a tréning, workshop, gyakorló coaching, szupervízió és intervíziós csoport dinamikus váltakozására épül. A váltakozó munkaformák és tanulási módok garantálják a több szintű tanulást, racionális és emocionális szinten egyaránt. Így valósulhat meg a megszerzett tudás azonnali alkalmazhatósága. A résztvevő a workshopon a coach mesterséget és a hozzátartozó eszköztárat tanulhatja meg. A tréningen visszajelzéseket kap saját viselkedési mintáira, elsajátítja a coach érzelmi és szociális kompetenciákat. A gyakorló coachingban két önálló coaching folyamatot visz végig, aminek a tapasztalatait szupervízióban dolgozza át. A résztvevőkből szerveződő intervíziós csoport a képzés teljes ideje alatt kollegiális támogatást nyújt.

A coach képzés elismerése, az oklevél.NLP Magyarország Oktatási Központ

 • A képzés elvégzéséről az oklevelet az NLP Magyarország Oktatási Központ adja ki. A megszerzett képesítés neve: “Business és Life coach”. A képzés FAT akkreditációja folyamatban van.
 • A coach képzés megfelel az nemzetközi szervezetek által megadott “coach kompetencia” elvárásainak.
 • A képzésből 100 óra beszámítható az NLP Practitioner képzés részeként (nemzetközi NLP diploma – NLP Society; Richard Bandler).
 • A képzésből 100 óra beszámítható az NLP Master Practitioner képzés részeként (nemzetközi NLP diploma – NLP Society; Richard Bandler).
 • Az oklevelet az a résztvevő kapja meg, aki a képzési idő 10%-nál nem hiányzott többet, elkészítette az esettanulmányt és azt a záróvizsga keretében sikeresen megvédte és eleget tett a gyakorló coaching és szupervízió feltételeinek.

A coach képzés részvételi díja

 • 560.000,- forint

Coach képzésünk
Fizetési feltételek: a képzés díja modulonként részösszegekre bonthatóak,amely az egyes modulok előtt készpénzben vagy átutalással fizetendő.

A coach képzés díját egy összegben 2013. július 31-ig befizető hallgatók 30% kedvezményben részesülnek.

A Coach képzésre fizetendő részvételi  díja ebben az esetben: 392.0000- forint

Jelentkezés feltételei

 • felsőfokú végzettség (ettől eltérni egyedi elbírálás esetén lehetséges; előnyt jelent folyamatban levő felsőfokú tanulmányok)
 • felvételi beszélgetésen való megfelelés

(további információ – Varga Zoltán +36 70 225 7777  vargazoltan@selfskills.hu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>