Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / AKTUALITÁSOK / VEZETÉS | 2., Kell egy A CSAPAT
VEZETÉS | 2., Kell egy A CSAPAT

VEZETÉS | 2., Kell egy A CSAPAT

Kell egy csapat!; Hogyan építsünk csapatot, ha kiváló eredményekre törekszünk?!

ELŐBB AZ EMBER, AZTÁN A FELDAT…

2011. május 09.

hétfő 18:00-21:00 óráig

Nem a pénz, nem a stratégia, nem a technológia a titok. A Csapatmunka! A csapatmunka a versenyhelyzetek legmeghatározóbb tényezője, egyrészt ereje miatt, másrészt pedig, mert ritkaságszámba megy, mint a fehér holló.

Ha egy szervezetben, ha egy csapatban mindenki egy irányba “evez”, megszerezhetik a vezető pozíciót bármely iparágban, bármely piacon, bármikor és bármilyen versenytárssal szemben!

A való világban a “KIVEL?” kérdésnek mindig és minden körülmények között meg kell előznie “MIT?” kérdést!

Sokan tartják – szerintünk hibásan – a szervezetfejlesztés és csapatépítés  lényegének azt, hogy a megfelelő embert találjuk meg és tegyük a neki megfelelő posztra, munkakörbe. Szerintünk a KIVEL? kérdésre adott válaszok ettől sokkal árnyaltabbak és emberibbek. Szerintünk a KIVEL? kérdésünk kell, hogy áthassa elképzeléseinket, stratégiánkat, szervezeti struktúránkat és taktikánkat.

“Embereink ne az útirány miatt utazzanak velünk, mert ha irányt váltunk kit tudja, hogy ki akar majd leszállni járművünkről és ki az aki maradni akar?!”

Számos olyan dolog van, ami egy csoport tagjai között nem terjed tovább: ilyen a tehetség, a tapasztalat vagy a gyakorlati érzék. Egyvalamiben azonban biztos lehetsz: az attitűd ragályos. Amikor a csoportban valaki tanítható, és szerénységét gyarapodás jutalmazza, mások is hajlamosak lesznek hasonló jellemvonásokat mutatni. Amikor egy vezető elbátortalanító körülmények között is fokozza az ütemet, a többiek csodálni kezdik ezt a lelkesedést, és hozzá akarnak hasonlítani. Amikor egy csapattag erőteljes munkamorálról tesz tanúbizonyságot és pozitív hatásokat kezd gyakorolni, a többiek utánozni fogják. Egy csapat tagjainak jó hozzáállása még nem garantálja a sikert, de a rossz hozzáállás igenis garantálja a kudarcot.

Az attitűd felemelhet, de tönkre is tehet – akár rólad, akár az embereidről van szó.

workshopunk további témái:

  • a motiváció alapjain innen és túl, belül és kívül (v1.0-ról váltás v2.0-ra és update a v3.0-ra), azaz nem az lényeg, hogy milyen feltételekkel, hanem az, hogy kinek…, mert nem az ember a legfőbb érték, hanem a „megfelelő ember”!
  • a bevételek növekedése, változásai és az alkalmazotti létszám összefüggései (bármely üzleti bevétel változásnak csak egy része kapcsolódik közvetlenül a piac, a termék, a szolgáltatás, a technológia aktuális változásaihoz … az ennél fontosabb összefüggések személyes jellegűek, mert az a növekedés, amely csak méretgyarapodással jár az olyan, mint a súlyfelesleg)
  • problémák és a megoldásaik lehetőségei, és a fontossági sorrend különböző esetei “megfelelő embereinkkel”
  • a hatékony tervezés és döntéshozás és az ellenvélemények figyelembevétele

2011. …………………………………. | 18:00 – 21:00 óráig

A workshop díja: 7.800,- HUF (+áfa)

A programokat tartja: Varga Zoltán

 

[gravityform id=4 name=Csakjelentkezés title=false description=false ajax=false]

About selfskills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>