Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / HIPNÓZIS / Tudatalatti technikák segítőknek

Tudatalatti technikák segítőknek

El tudod képzelni, milyen érzés lenne, ha SZÁZSZOR hatékonyabban tudnál segíteni a klienseidnek?

Tudatalatti technikák segítőknek

http://www.hipnozismindenkinek.hu | Gerely Miklós (Nicolas Gerey)

 

Tudom, hogy már most is sikeresen alkalmazod a módszert, amivel dolgozol. Épp ezért kérdezem, hogy hogyan hangozna, ha SZÁZSZOR hatékonyabban tudnád alkalmazni.

Persze, én nem tudom, amit te, hogy hányszor kívántad már, bárcsak TÖBBET TUDNÁL TENNI, bárcsak LENNE EGY VARÁZSMÓDSZER, amivel be tudnál nyúlni az emberek fejébe és rendbe tenni azt, ami nem működik jól odabenn.

Saját tapasztalatomból tudom, ha IGAZÁN segíteni akarsz, gyakran ilyesmit érzel. Igaz?

Nos, VARÁZSMÓDSZER NINCS.

De olyan eszköz LÉTEZIK, amely az emberi lélek és gondolkodás természetére alapozva segít mélyreható és maradandó változásokat elérni.

Tényleg ne valami csoda módszerre gondolj. Egyáltalán ne is gondolj semmilyen módszerre. Mert nem egy újabb technikáról beszélek, amit a saját, már jól bevált módszered helyett kéne megtanulnod és használnod.

A lényeg éppen az, hogy amit csinálsz, azt már most is jól csinálod, de te is tudod, hogy lehetnél még hatásosabb, még hatékonyabb. Csak úgy tűnik, valami kis dolog, legalább is időnként hiányzik. Valahogy nem megy át, vagy nem megy át teljesen, amit át akarsz adni.

Voltál már úgy, hogy BIZTOSAN tudtad, hogy amit mondasz, javasolsz az MŰKÖDIK? Biztosan tudtad, mert már másnál működött, és az adott illetőnél is beválna. De az illető végig se hallgatott. Élből elvetette, mondván „már próbálkoztam ilyesmivel”, „nekem ez nem működne”, „az én esetem más”, „én nem vagyok olyan”, „én nem hiszek/bízok az ilyesmikben” stb.

Hallottál már ilyesmit?

Mi történik ilyenkor?

Az üzeneted meg sem érkezik az illető azon részéhez (a tudattalanhoz), mely képes lenne valóban tenni valamit, mert egy másik rész, (a kritikus elme) közbelép és valami igaznak hangzó hárítással blokkolja az üzeneted útját.

Képzeld most el, mennyivel könnyebb dolgod lenne, ha nem kéne állandóan megküzdened ezzel a kritikus elmével ahhoz, hogy valamit el tudj érni a klienseidnél.

Mi lenne, ha lenne egy olyan távkapcsolód, amivel kikapcsolhatod a kritikus elmét, vagy elterelheted a figyelmét elég hosszú időre ahhoz, hogy szabadon kommunikálhass a tudattalannal?

Hogyan működne ez a te módszereddel kombinálva?

Gondolj csak bele!

Ha például kezelés közben elmondhatnád a klienseidnek, milyen gyakorlatokat végezzenek otthon, milyen diétát kövessenek, milyen vitaminokat, ásványokat szedjenek vagy milyen egyéb módon változtassanak az életvitelükön, és ők MEGTENNÉK!

Jogos lenne azt mondani, hogy SZÁZSZOR hatékonyabb lenne amit csinálsz?

Milyen elégedettséget éreznél te magad is és klienseid is, ha már a második masszázs kezelés alkalmával EGYETLEN érintésedtől TELJESEN ellazulnának?

Magad elé tudod képzelni azt a helyzetet, amikor egy jóga óra után a résztvevők csak néma, meleg csöndben ülnek, míg egyikük halkan meg nem szólal: „nem tudom, mit csináltál velünk, de úgy érzem, minden problémám leolvadt rólam mialatt jógáztunk”?

Ha Reikivel gyógyítasz, nem lenne fantasztikus, ha klienseid könnyen és teljesen ki tudnának nyílni és az elme szűrői nélkül befogadni a Reiki energiát?

Nem tudok minden módszerből és technikából példákat sorolni, mert túl hosszú lenne, de azt tudom, hogy bármennyire is különbözik a te módszered egy másik módszertől, legalább egy valamiben biztos, hogy azonos:

Bárminek is vagy mestere, bármit is csinálsz, emberekkel foglalkozol.

És amit a Hipnózis segítőknek workshopon megtanulhatsz, az éppen az, hogy hogyan gyakorolhatsz hatást az emberekre.

Mert az emberek minden módszertől függetlenül ugyan úgy működnek. Ezért nyilvánvalóan okos ötlet többet tudni arról, hogy hogyan. Mint ahogy az is, hogy megtudd, milyen módon lehet elérni, hogy együttműködjenek veled és önmagukkal, önmaguk érdekében. Egyetértünk?

A Hipnózis vagyis a Tudatalatti technikák segítőknek workshop egy teljesen egyedülálló program direkt neked, mint emberekkel foglalkozónak kifejlesztve.

Garantálom, hogy Magyarországon még közel hasonló tréning sem volt soha.  Hat évet töltöttem kutatással, és több mint egy teljes évbe tellett magának a programnak a kidolgozása.

Egy jól kezelhető, jó érthető, könnyem alkalmazható csokorba gyűjtöttem neked az NLP, az Ericssoni hipnózis, Párbeszéd hipnózis, Álcázott hipnózis, Neurohipnotikus reinprinting és hasonló módszerek azon elemeit, melyeket MINDEN emberekkel foglalkozónak ismernie kell.  Mindezen módszerek elsajátítása hosszú évekbe és közel 50.000 dollárodba kerülne. De így kiválogatva mindazt, ami ahhoz szükséges, hogy saját módszeredet soha nem látott szintekre emeld vele, megtanulhatod amire ezekből a módszerekből szükséged van, MINDÖSSZE 2 NAP ALATT!

Mindössze két nap alatt fölturbózhatod saját módszered!

Nem tudom, elég jól lefestetten-e, IGAZÁBÓL mit jelent ez.

Nem csak azt, hogy klienseid egészségesebbek és boldogabbak lesznek, mert SZÁZSZOR hatékonyabban tudsz foglalkozni velük. SOKKAL ELÉGEDETTEBBEK is lesznek.

Kell-e mondanom, egy elégedett kliens mit jelent? És én nem csak egy elégedett kliensről beszélek, hanem SZÁZ és SZÁZ elégedett kliensről. Ezen a ponton ereszd szabadjára a fantáziád…

Mit fogsz megtanulni a workshopon?

  • Hogyan nyerheted meg egy új kliens teljes bizalmát percek alatt
  • Hogyan segíthetsz a klienseidnek PERCEK ALATT ellazulni, BÁRMILYEN STRESSZESEK is
  • Hogyan csendesítheted el PERCEK ALATT valaki elméjét
  • Hogyan altathatod el a kritikus elmét, hogy amit mondasz, azt a kliens ellenkezés, hitetlenkedés, okoskodás nélkül elfogadja
  • Hogyan állapíthatod meg másodpercek alatt, hogy valaki béta, alfa vagy théta szinten van
  • Hogyan teheted könnyebbé a saját dolgodat „ankerek” használatával
  • Hogyan beszélhetsz a tudattalannal
  • Hogyan kezelhetsz váratlan, drámai érzelem kitöréseket biztonságosan, egyszerűen, gyorsan
  • Hogyan adhatsz pozitív, fejlesztő szuggesztiókat, melyeket a tudattalan végre is hajt
  • Hogyan érheted el, hogy kliensed boldogan, energiával telve, ELÉGEDETTEN távozzon (és visszajöjjön, ajánljon téged)

Speciális VILLÁMTANFOLYAM 2013. január 14-15. este 18.30-21.30

Hogy 2013. a szakmai és üzleti siker éve legyen a számodra, kiválogattam ennek a két teljes napos tréningnek a legfontosabb elemeit és egy 2×3 órás tanfolyamba raktam össze őket.

Egy olyan “gyorssegély” csomagot állítottam össze, amely tartalmaz minden szükséges technikát és útmutatást amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy nagyobb fokozatra kapcsold a praxisod mind szakmai, mind pénzügyi tekintetben.

Olyan praktikus dolgokat fogok megtanítani, amiket mások nem azért nem használnak, mert olyan bonyolultak lennének, hanem, mert ők nem ismerik az agykutatás, neurológia, hipnotika legújabb eredményeit.

Azért tudom megtanítani őket ilyen rövid idő alatt, mert egyszerű dolgokról van szó, amik mögött azonban hosszú évek munkája áll.

Mint a Relativitás elmélet! Milyen egyszerű a végső képlet: E=m*c². Ám Einstein több, mint hat évig dolgozott rajta.

Ilyesmire gondolok, amikor azt mondom, egyszerű.

Kezdődjön az éved egy jó árral!

A 2×3 órás szuper intenzív tanfolyam részvételi díja most mindössze 9.900Ft!

Had idézzem Goethe egy mondását: „A tudás nem elég – alkalmazni kell. Akarni nem elég – cselekedni kell.”

Hát ezért kínálom ezt a tanfolyamot kevesebb, mint tízezer forintért.

Mert azt akarom, hogy minél többen alkalmazzák ezt a tudást. Én egyszerre csak egy kliensemen tudok segíteni, de ha már tízen csináljuk ugyan azt, az tíz kliens. Érted?

És miven az akarat nem elég, amit én tenni tudok, az az, hogy odaadom neked mindezt egy elérhető áron. Amit te tudsz tenni, az pedig annyi, hogy elfogadod, megtanulod és alkalmazod a praxisodban, mások, és saját magad hasznára.

Ilyen eszközöket fogsz tanulni ezen a 2×3 órás villámtréningen. Egyszerű, gyengéd, hatékony. Kompatibilis minden terápiával.

http://www.hipnozismindenkinek.hu | Gerely Miklós (Nicolas Gerey)

 

About Szel Adri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>