Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / COACHING / Teszteld a jelenléted könnyedségét!
Teszteld a jelenléted könnyedségét!

Teszteld a jelenléted könnyedségét!

Gyorsaság, pontosság, stratégiai megfontolás és erős koncentráció az adott pillanatra – csupán ennyi kell ahhoz, hogy az ember jól teljesítsen ezen a teszten. Pedig a józan ész és a tapasztalat szerint, egy helyzet vagy gyorsaságot, vagy pontosságot követelhet meg – mindkettőt nem ér. Ha felmerül egy probléma, akkor vagy azt vállaljuk, hogy megalapozott, részletes és valószínűleg jó reakciót adunk rá, vagy azt, hogy megoldjuk egy órán belül – de akkor ne kérjenek számon minőséget. Legalábbis ez lenne az ideális helyzet. Ebben az elcsépelt mai világunkban azonban más ritmusra járatják az agyunkat. Fontos a minőség, persze, de a lényeg, hogy villámgyorsan készüljön el. Egyszerű vagy helytelen választ bárki tud adni gyorsan, a nyerő (a sikeres, a főnök, stb.) viszont az lesz, aki képes a neki szegezett kérdésre nemcsak választ adni, de még jó is az a válasz. Megoldása nem tűzoltás, hanem tekintetbe veszi az erőforrásokat, a lehetőségeket és a jövőre vonatkozó terveket is.

Lehetséges az ilyen működés – agyi kapacitásunk teljes hadba állításával természetesen lehetséges. Ezt a tesztet is van, aki 10 percig képes csinálni. Ugyanígy a villámgyors és minőségi válaszadó is képes végrehajtani a neki szegezett feladatokat. Kérdés persze, hogy mi történik vele az után, hogy letelt a „10 perc” – utána mire lesz képes?

A TESZT ELINDÍTÁSA!

About selfskills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>