Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / Aktuális tréningek / személyiségfejlesztő tréning
személyiségfejlesztő tréning

személyiségfejlesztő tréning

Személyiségfejlesztő TréningA tudatos személyiségfejlesztő módszerek alkalmazásának célja az, hogy az életminőségen javíthassunk.

Hogyan tehetjük ezt meg?

…technikák, realitás és a megoldás útja

Először is érdemes őszintén átgondolnunk azt, hogy életünk mely területei azok, amelyek hiányérzetet és a kiegyensúlyozatlanság érzését adják. Hol van az az elakadás, amely átszivároghat egyéb területekre is, gátolva a kiteljesedésünket?

A Személyiségfejlesztő tréning ezekre a kérdésekre adja meg a választ. Természetesen kizárólag azoknak, akik mernek szembe nézni ezekkel a kérdésekkel és problémákkal. Nincs varázsütésre megoldódó elakadás, azokat az élet korai szakaszában bekövetkező negatív élmények hatására, vagy egy esetleges későbbi meghatározó kudarcélmény okán olvasztottuk akaratlanul is életutunk részévé.

Hogyan indulhatunk el a megoldáshoz vezető úton?

Fel kell ismernünk, hogy a tudattalan késztetéseinkben akaratlanul lejátszódó érzékelések jóval nagyobb arányban vannak jelen bennünk, mint az alapészleléseink által kódolt információk. A Személyiségfejlesztő tréning speciális technikáival tudatossá tehetjük ennek a ténynek az el- és befogadását, és ezen keresztül érthetjük meg azt, hogy az ösztönössé vált viselkedési módozatok számtalan esetben mutatják a rosszul rögzült korlátaink határát.

A személyiségfejlesztő technikák során ezeket a határokat ismerjük fel és döntjük le, szabad teret nyitva a kiteljesedésre váró képességeinknek.

Kiknek ajánljuk a Személyiségfejlesztő tréning részvételi lehetőségét?

  • azoknak, akik érzik, hogy van elakadás de nem képesek felismerni annak területét és miértjét
  • azoknak, akiket jellemez a gyakori belső szorongás és feszültség
  • azoknak, akik gyakran cselekednek mást, mint amit valójában gondolnak
  • azoknak, akik konfliktushelyzetben hajlamosak elbizonytalanodni

A résztvevők megtanulják:

  • azokat a személyiségfejlesztő, a gyakorlati életben is alkalmazható technikákat, amelyek a belső egyensúly megteremtése felé vezethetnek,
  • megtanulják azt a fajta nézőpontbéli változást és rugalmasságot elérni, amely alapja lehet a kiváló helyzetfelismerő képességnek,
  • megtanulják azoknak a kommunikációs és non-verbális eszközöknek az alkalmazását, amelyek önmaguk működésének megismerésén túl a mások működésének megismerését is szolgálják.

A Személyiségfeljesztő tréning során a különböző életterületek feltérképezése, és ezek viszonyrendszereinek vizsgálata elengedhetetlen hiszen koherens módon alkotják a rendszer egészét. A fejlődéshez vezető irányok az őszinteségen, az önvizsgálaton és a megélt tapasztalatok újragondolásán alapszik.

A hatékony életvezetés igénye, a minőségben megélt hétköznapok sora, a stabil és kiegyensúlyozott viszonyrendszereink, az örömérzésre való képességünk mind-mind fejleszthető területek és kivétel nélkül mindannyiunkban jelen van az erre való képesség, a változás és a megváltoztathatóság lehetősége.

A személyiségfejlesztő módszerek az önismeret mélységével függnek össze és az elért szinteken más és más a gyakorlati életben való lecsapódásoknak a lehetősége. Egy biztos, mind a siker és a céltudatosság mércéjét emelik.

A személyiségfejlesztő módszereknek számtalan változata lehet, az önszembenézés elengedhetetlenül fontos de ne áltassuk magunkat azzal, hogy nincs esély a folyamat közben a “könnyebb irányba való elhajlásra”, mert az akaratlanul is fellépő védelmi mechanizmusunk a saját szubjektív valóságunk alapján működik. A Személyiségfejlesztő tréning során kaphatjuk meg azt az obejektív visszaigazolást és “rávilágítást”, amely nélkülözhetetlen a valódi fejlődéshez.

A Személyiségfejlesztő tréning során tudatosíthajuk magunkban az értékeinket, ráláthatunk a kapcsolataink milyenségére, fejlődik az intimitásra való hajlandóságunk és az a fajta nyitottságra való képességünk, amely felülemelhet bennünket a hétköznapi problémákon.

Ha sikerül a Személyiségfejlesztő tréning során jobban megismerni önmagadat, sikerülni fog azokat a vonásaidat alkalmaznod és használnod a mindennapi életben, amelyek a belső kiegyensúlyozottság érzését és a világgal való viszonyod harmonizálását adhatják.

 

Változtasd meg 7 nap alatt az életedet!

Az emberek többsége több időt tölt nyaralása megtervezésével,
mint azzal, hogy meggondolja milyen életet is éljen!

Személyiségfejlesztő tréning | Változtathatsz életed minőségén!

Ha az élet egy dinamikus erő, amely folyton arra késztet minket, hogy fejlődjünk, akkor mit tegyünk? Vessük bele magunkat az élet közepébe és szabadon kifejezzük magunkat az adott pillanatban, tekintet nélkül arra, hogy ez esetleg rossz érzéseket is kelthet bennünk, akkor olyan életet élünk, ami egy hőshöz méltó. Egy ilyen ember képes élettel megtölteni a gondolatait azáltal, hogy a pillanatban hat, a pillanatban cselekszik és a pillanatban él. A legjobb dolog amit tehetünk, hogy a legjobb gondolatainkat, a legmagasabb rendű érzéseinket kapcsoljuk össze a pillanatban. Ez valamifajta csúcs, ez a katarzis az életben. Az emberek állandóan azzal a kihívással találkoznak, hogy kultúrát teremtsenek, azért, hogy a fejlődésünknek legyen színtere.

Te mit akarsz tenni?

 

az “személyiségfejlesztő tréning” időpontja: 2013. augusztus 19-25.  |

hétfő 10:00 órától – vasárnap 16:00 óráig

7 napos bentlakásos intenzív NLP személyiségfejlesztő tréning (és Zen meditáció, csikung gyakorlás), a részletek a jelentkezésre kattintva elérhetőek!

A tréninget tartja

Varga Zoltán - NLP kommunikációs szakember

Varga Zoltán / NLP kommunikációs szakember

Varga Zoltán – NLP / tréner, coach és kommunikációs szakember

 

Varga Zoltán NLP

 

bővebben a trénerről: Varga Zoltán

„Minden Út kezdete, hogy tudd honnan indulsz!”

NLP személyiségfejlesztő és önismereti tréningünk  elemei:

Önismereti alapjaink - Self Concept; Énkép; Döntési és motivációs stratégiáink

Tökéletlen rend… Időkezelés, értékek, időrend és értékrend, és a “tökéletes rendetlenség”

Álmokból célkitűzések - Vágyak és Cél (álom) ások

Érzelmeink struktúrája, avagy érzelmi intelligenciánk – Korlátozó érzelmeink és felszabadító érzelmeink. Éltető és megélhető viszonyaink…

Spiritualitás és önismeret (Mély Belső Átalakulás/Core Transformation, Önhipnózis, Relaxáció) – Mu!

A napi NLP tréning gyakorlatok mellett a 7 napos intenzív NLP tréning során a résztvevők megismerkednek a Zen meditáció (rinzai zen; Zen Kwan Um) gyakorlatával, amelyet egy magyar Zen Kwan Um szerzetes tart. (Won Do Zenfi).

A 7 napos tréning során még lehetőség lesz a tibeti/kínai Shang gung (csi kung) gyakorlatok elsajátításába. Tartja: Dr. Damdindorj Danima

A tréningnek a  máriabesnyői  Mater Salvatoris Lelkigyakorlatosház és Konferenciaközpont ad helyszínt.

NLP önismereti tréning

About selfskills

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>