Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / NLP / NLP practitioner alapokra épülő Mesterfokozatú Önismereti tréning
NLP practitioner alapokra épülő Mesterfokozatú Önismereti tréning

NLP practitioner alapokra épülő Mesterfokozatú Önismereti tréning

Ahhoz, hogy a világban megtaláljuk a helyünket, először is Önmagunkat kell megtalálnunk. Minden egyéb dolog, kezdve a kapcsolati rendszereinktől, a célmegvalósítási képességünkig, a világgal való viszonyunk feltérképezésétől a hétköznapi kihívásaink megoldásáig csakis ezek után jöhetnek. Önismereti elmélyülés nélkül mindezek lehetetlenek.

Elsősorban azoknak ajánljuk a Mesterfokozatú Önismereti tréninget, akik már tudatosan járják egy ideje az önismeret útját és az Nlp (Neuro-Lingvisztikus Programozás) alapjai sem ismeretlenek számukra.

 

A Mesterfokozatú Önismereti tréning célja az, hogy a résztvevők olyan elméleti és gyakorlati, a tudatos és tudattalan tartomyányban egyaránt működő tudásanyagot kapjanak, amelyek a további változások alapjait teremtik meg.

NLP Önismereti tréning

Mi az, amit megtanulhatunk a tréningen?

 • az elemzési képesség és az éber-figyelmen alapuló megfigyelési módszer lehetőségét készségszintre hozni
 • a résztvevők megtanulják a szokások és a megtapasztalások alapvető összefüggéseit feltárni
 • a fizikai és mentális egészség alapjainak és a megfelelő szinten-tartásának a megteremtését
 • az Nlp-módszer alkalmazási lehetősgeit az oktatás, az üzleti élet és a társadalmi felelősségvállalás területén
 • a kreatív-látásmód mesteri szintjét
 • a meta-modellen keresztül bejutni a mélystuktúráig
 • a Milton-modell alkalmazásának készségszintre emelése
 • a reprezentációs rendszerek elemzését

Az önismereteti folyamatokat nagymértékben aktiválhatjuk, ha az Nlp-modellel és eszköztárral dolgozva az egyszerűen felismerhető alapkészségek fejlesztését összehangoljuk az egyéb kompetenciákkal és a gondolkodásbéli rugalmassággal.

Az adott módszerekhez olyan mentális képességeket csatolunk, amelyek hosszútávon képesek megteremteni az egyensúlyt a személyiségben. Harmóniába kerül egymással a gondolat és a cselekvés, létrehozva ezáltal a önmagunkban való hitelesség feltételeit, amely a legnagyobb mértékben feszültségmentesíti az emberi és a világgal való kapcsolatainkat.

Teszi mindezt egy olyan speciális kommunikációs módszert alkalmazva, amely képes felülírni az eddigi sémáinkat, képes a mások “térképén” való eligazodásra és képes lerakni a különböző életterületek alapköveit, amelyek egymást generálva hozzák a valódi változásokat.

Kiknek ajánljuk a Mesterfokozatú Önismereti tréninget?

 • azoknak, akik kíváncsiak a legbelső, lényegi részükre
 • azoknak, akik másokat is szeretnének jobban érteni
 • azoknak, akik iránymutatásra vágynak, mert “elakadási-ponthoz” érkeztek
 • trénereknek és coachoknak
 • az eltökélten és tudatosan önmaguk megismerésére törekvőknek

A neurologikai szintekhez tartozó speciális kérdésekkel teljes mértékben meghatározható a körülmények szintjétől a spiritualitás szintjéig terjedően a saját és a mások állapota is, amelynek felismerése és értése a tudatossághoz visz közelebb, az “idővonal” mibenlétének megértése pedig a korai negatív élmények által rögzült korlátok lebontását teszi lehetővé.

A tréningen elsajátítható modellek alapján beazonosíthatóvá válnak a felülírandó problémák tünetei, okai, láthatóvá válnak az eredmények, felismerhetővé a források és érezhetővé a hatások.

A résztvevők megismekednek az Ericksoni modell alkalmazásának módjával és annak hatásaival, valamint a speciális Horgonyzás technikával.

Az emelt szintű Nlp technikák és különböző eszközök alkalmazása során az önismeret oly mértékben mutathat elmélyülést és fejlődést, amely az addigi meggyőződéseket, értékvallást és identitást nagymértékben befolyásolhatja.

Azok számára ideális a tréning, akik teljes felelősségtudattal vallják azt, hogy az életminőségük az önismeretük mélységével függ össze, és ezen a saját magukból kiinduló változáson keresztül szeretnék a környezetükben élőket, a családtagjaikat, a barátaikat, a kollégáikat is inspirálni a fejlődés útján.

A Mesterfokozatú Önismereti tréning megteremti annak lehetőségét, hogy a résztvevők a saját ütemükben haladva felsimerhessék az addig tévesen rögzült korlátaik okait, feltárhassák a mentális képességeik tartalékait is, kibontakoztathassák a kreativitásukat és magasabb szintre emeljék az érzelmi valóságukat.

Megismerkedhetnek azzal a szuggesztív technikával, amelynek alkalmazása felébreszti a teljes felelősségszintet és megtanulják az éber-jelenlét eddig talán ismeretlen megélésének módját.

Az élmény hatására képessé válnak új aspektusba helyezve látni önmaguk működését a világban és a világból jövő összes visszatükrőződést az addiginál sokkal szélesebb spektrum alapján dekódolni.

Az NLP Practitioner alapokra épülő Mesterfokozatú Önismereti tréning:

Helyszín: Budapest

Időtartama: 15 nap / 150 óra

Trénerek: Varga Zoltán és Kovács János

About Szel Adri

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>