Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / BOLDOGSÁG / Karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándék

Ha közeledik a karácsony mindenkin elhatalmasodik valami furcsa vágy az ajándékozási láz, mindent megteszünk, hogy valami szép és kedves karácsonyi ajándékot vegyünk a szeretteinknek. Mert nincs is szebb dolog, mint ajándékot adni és örömet okozni valakinek, akit nagyon szeretünk.

karácsonyi ajándék

Milyen karácsonyi ajándékot vegyünk?

Hol érdemes vásárolni?

Ezekkel a gondolatokkal foglalkozunk így karácsony tájékán, mert mindenki szeretne adni valamit ha mást nem is legalább egy kis szeretettet ilyenkor az ünnepekhez közeledve.

Valószínűleg ismerős a szituáció: Álmatlanul forgolódsz az ágyadban és azon töröd a fejed vajon mit vegyek karácsonyi ajándéknak azoknak, akik kedvesek nekem, akiket szeretünk. Az sokat segíthet ha bele vetjük magunkat a karácsonyi forgatagba, mert így lehet hogy könnyén megpillantjuk az az ajándékot, melyről tudjuk, hogy ez lesz a legjobb meglepetés szettünknek.

De van amikor ez sem segít sőt az ünnep közeledtével a vásárlási láz mindenki fejébe beköltözik és csak egyre jobban és a belvárosi plazákba, bevásárló központokban kezd kialakulni valami káosz, mert mindenki itt és most szeretne karácsonyi ajándékot vásárolni. A szeretet ünnepe egyszerre egy örült bevásárlási rohammá változhat. Iszonyatos tömeg és egyre üresedőbb polcok fogadják a későn érkezőket.

Pedig megtehetnénk ezt sokkal nyugodtabb körülmények közt az utcai árusoknál vagy a kisebb üzletekben vásárolva, sőt itt még az árak is akár tíz húsz százalékkal kedvezőbbek.

Viszont létezik ennél egy sokkal kényelmesebb és nyugodtabb módszer a karácsonyi ajándék és az egyéb karácsonyi kelékek beszerzésére. Vásároljunk karácsonyi ajándékot az interneten..! Az internetes vásárlás egyre kedveltebb és népszerűbb Magyarországon is. Mégis sokan tartanak ettől a vásárlási formától,.. pedig nincs mitől félni ez sem veszélyesebb mint kimenni az utcára és elcaflatni valamelyik plazáig sőt… Az egyetlen módszer mellyel elkerülhetjük az óriási tömeget és így is beszerezhetünk minden karácsonyi ajándékot . Persze ilyenkor mindenkinek eszébe jut valami reflex folytán: – vajon nem lesz ez drágább?? De mindenki megnyugodhat az internetes áruházak sokkal olcsóbbak mint a plazák, és közel annyi termék megtalálható itt is.. viszont egyes kis értékű termékeknél előfordulhat hogy a szállítási költség miatt kialakulhat egy kicsivel magasabb ár mint egy átlagos üzletben, de ez is csalóka mert ha több árucikket vásárolunk általában akkor sem emelkedik jelentősen a szállítási költség és cipekednünk sem kel. Viszont ha felkeresünk egy plázát ott is számolnunk kel úti költséggel buszjeggyel mely hasonló összeg. Ha az interneten vásároljuk meg a karácsonyi ajándékokat megtehetjük ezt a fűtött nappalinkból a kedvenc fotelünkbe ülve elkerülve a tömeget és az idegeskedést. Továbbá az ajándékokon kívül megvehetjük az összes karácsonyi kelléket amire szükségünk lesz az ünnepek alatt és egy-két napon belül kiszállítanak mindent, és a legtöbb cégnél csak a kézbesítésnél kel fizetnünk. Ez a luxus megéri azt az egy kétezer forintot amit a szállításért elkérnek.

Mindenkinek boldog békés Karácsonyt..! és sok karácsonyi ajándékot

forrás: karacsonyiajandekok.blogspot.hu

 

Karácsonyi ajándék ötlet:  Ezüst és arany tréning ajándékkártyáink hamarosan kaphatóak, érdeklődni: Icha Adriennnél az ichaadrienn@selfsills.hu e-mail címen lehet.

About Szel Adri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>