Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / AKTUALITÁSOK / Göncöl szemeszterek

Göncöl szemeszterek

Göncöl Szellemtudományi Szabadegyetem

Ügyfélszolgálat: +36-30-394-6840 • E-mail: javas@javas.hu

www.goncolszabadegyetem.huwww.javas.hu

Göncöl

Szellemtudományi Szabadegyetem

A Göncöl Szellemtudományi Szabadegyetem a Javas Hagyományőrző Kör szellemtudományi, gyakorlatorientált iskolája, mely azzal a céllal jött létre, hogy utat mutasson hallgatóinak az egyetemes hagyományon, őstudásokon, szellemi javakon keresztül az önismerethez, vagyis a tudatosság által megvilágított, rendezett, harmonikus életvezetés felé.

Göncöl vállán át az égbe

A magyar hagyomány szerint „a Göncöl táján vala az ég kapuja s vállán át lehetett az öregistenhez jutni”. Ez arra utal, hogy a Göncöl csillagkép szekérrúdjának hetedik csillaga a Sarkcsillag felé mutat, arra megy a szekér. A szekér haladási iránya így a benső, szellemi célt is jelzi számunkra, mivel a Sarkcsillag, avagy Bábamotullája, Magyarok csillaga az égboltozat egyetlen mozdulatlan pontja, amely körül az összes többi csillag forog. Ott van a világfa (világtengely) csúcsánál az az égi nyílás, átjáró a Teremtő honába, ahol eredetünk és legmagasabb szellemi lehetőségünk található.

Szabadegyetemünkön 2012 szeptemberétől a Hermetikus Asztrológia, a Jóga–Élettan, a ­Hagyomány, és a Gyógyászat–Élettan tanszékeken mélyíthetik el hallgatóink ismereteiket. Előadásaink az érdeklődők számára is nyitottak, az órákat napijeggyel, illetve bérlettel is lehet látogatni.

A tanszékeken egy-egy előadás térítésmentesen megtekinthető. A tandíjakból kedvezményt adunk annak a hallgatónak, aki egyszerre két tanszékünkön tanul, ez esetben a magasabb összegű tandíjból 30% engedmény jár. A képzés nappali és internetes/levelező tagozatokon folyik. Az internetes-levelező tagozatra bármikor be lehet iratkozni, elvégzése sem térben, sem időben nem kötött, egyéni tempóban történhet.

Göncöl tandíj

A hírlevélre regisztrálni lehet honlapunkon, illetve a javas@javas.hu e-mail címen. Programjainkról, újdonságainkról hírleveleinkben és honlapunkon adunk tájékoztatást.

 

About selfskills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>