Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / EGÉSZSÉG / balatoni kerékpártúra….
balatoni kerékpártúra….

balatoni kerékpártúra….

2013. augusztus végén újra megkerüljük a Balatont!  Várjuk azokat, akik már tekertek velünk és várjuk az új csatlakozókat, akik szívesen bicajoznának egyet a magyar tenger körül jó társaságban

 

balatoni kerekpartura

2013. augusztus 29-30-31- szeptember 01.

 

csütörtök-péntek-szombat-vasárnap

…újra kerékpártúra a Balaton körül…

Gyere és tekerj velünk!

Balatoni kerékpártúra

A Balaton, ez a hatalmas víztömeg, nap mint nap más arcát mutatja, egyszer békés, máskor viharos de mindig káprázatos. A tavat körbeölelő 205 kilométeres kerékpárút a legváltozatosabb helyeken kanyarog és felejthetetlen élményt nyújtva visz végig a csodálatos tájakon.

Idén ezt az utat szeretnénk végigjárni, mindezt úgy, hogy legyen idő mindenre: sportra,  játékra, ismerkedésre, fürdőzésre és persze a nagy-nagy beszélgetésekre is.  

A kerékpározás egyre népszerűbb közlekedési és kikapcsolódási mód hazánkban, mi  is hívei vagyunk ennek a sportnak.  A túra közepes nehézségi fokozatú, így igényel némi állóképességet. De leginkább nyitottságot, kalandvágyat és elszántságot. 

4 nap

2×25 kilométer naponta

Szerinted vállalható?

FIGYELEM, FIGYELEM!:)
1-2 napon belül lefoglalásra kerülnek az alábbi szállások!

Kérünk mindenkit, aki eddig még nem jelentkezett, de szeretne csatlakozni hozzánk, hogy a hét folyamán ezt feltétlen tegye meg ezen az oldalon keresztül, különben egyénileg kell szállást foglalnia!

Szállások:

2013.08.29. Balatonfenyves- Galamb villa (35 fős nyaralóház: 2.000,- Ft/ fő/éj)

2013.08.30. Révfülöp- Hotel Révfülöp (2 ágyas szobák: 8.000 Ft/szoba/éj; 4.000,- Ft/fő)

2013.08.31. Balatonalmádi- Árnyas Park Kemping (faházak: 3.000,- Ft/fő/éj)

+ idegenforgalmi adó!!! (kb. 400-450,- Ft / fő)

Várjuk jelentkezéseteket!

Balatoni kerékpártúra!!! Tarts velünk!

Bicikliúton, kisforgalmú közutakon és a tavat övező települések kis utcáin tekerünk majd. A déli parton nem lesz nehéz dolgunk, arra sík terepen haladunk,  az északi part kisebb-nagyobb emelkedőiért pedig kárpótolnak a szebbnél szebb pihenőhelyek.

Mozogni és mozgósítani szeretnénk. Kimozdulni a fülledt nagyvárosokból, és felfedezni a vidék csodáit. Túllépni a saját határainkon, és bebizonyítani önmagunknak, hogy képesek vagyunk rá. Miért ne együtt tennénk ezt meg?

Ugye Te is gondoltál már arra, hogy “egyszer majd jó lenne körbe tekerni a Balatont”? Adni szeretnénk: közös élményt, egy vidám csapathoz tartozás lehetőségét és annak a felismerésnek az erejét, hogy a célok elérhetők.

Szeretnénk hagyományt teremteni. A Selfskills minden évben megrendezi a Balaton körüli kerékpártúrát: mert tudjuk, hogy minden évben új csodák várnak, új kalandok, új felismerések.

Szeretnénkegyensúlybantartani a kihívást jelentő távot ésa kikapcsolódást jelentőélményeket, ezért többféle módon tesszük kényelmesebbé a túrát.

 

A Selfskills díjmentesen vállalja a szervezést, így az előzetes regisztrációk alapján szervezzük part menti szállodákban és éttermekben a szállást és az ebédet. 

Most egy kis előzetes tájékoztatás és tájékozódás arról, mennyien és merre fogunk haladni:

Augusztus 29-én reggel 10 órakor fogunk találkozni – előreláthatóan – a siófoki vasútállomáson. Ekkorra mindenki kényelmesen oda tud érni autóval, vonattal, vakmerőek biciklivel :). A nagyobb csomagokat bepakoljuk az autóba, mi pedig elindulunk Fonyód felé a szálláshelyünkre. Útközben természetesen több pihenőt is beiktatunk, többek között egy kis fürdési lehetőséggel is.

  • Mind a 4 nap kényelmes tempóban, nyugodtan haladunk. Élvezzük a tájat, a Balatont, a szabadságot, egymás társaságát.
  • A szállodák 50% előleget kérnek. Akik tehát igényelnek szállást, őket az előleg pontos összegéről értesítem.
  • Egy autó a  résztvevők csomagjait díjmentesen szállítja 4 napon keresztül, amely minden egyes állomásunkon megvár bennünket – így nekünk csak a kerékpározás élményével kell törődnünk
  • Partnerünk jóvoltából korlátozott számban kerékpárok is bérelhetőek a hosszú hétvégére!!!!!   (Berguson)

Aki lemaradt az első körös jelentkezésről, és most mégis úgy gondolja, hogy szívesen velünk tartana, küldje el nekünk a jelentkezési lapját a fenti e-mail címre.  A további lehetőségekkel kapcsolatban keresni fogjuk.

Miért éppen Balaton?

Balatoni kerékpártúra…mert napfény vagy eső, dombok és virágok, víz és vidámság. Mert a Soós-hegyi vagy a Csere-hegyi kilátóról, az Óvári messzelátóról nézve szépséges a táj. Kenese és Fűzfő között mesés az erdő,  az Árpád kút természetes forrása oltja a szomjat, a Balatonfüredi Tagore-sétányon megpihenhetsz a hattyúk és kacsák lakta part mentén. Mert Tihany páratlan szépsége elbűvölő, és Révfülöp mellett csodálatos a Millenium kilátóról a balatoni körpanoráma. A Badacsony vulkáni kúpja kiváló szőlőt terem, Szigliget várának romjai a múltat idézik. A déli partról elénk tárul a túloldali csodálatos Balatonfelvidék, és végigtekerhetünk Fonyód hosszú mólóján. A Balatonbogláron található Vár-dombi Gömbkilátóról fantasztikus a panoráma és a szántódpusztai Kristóf kápolna igazi kulturális feltöltődés. A Kőröshegyi kilátó mesés, és Zamárdi szabadstrandja csalogató. Mert Siófokon a Jókai parkban jól esik majd leülni, fagyizni és megpihenni.

 

balatoni kerékpártúra Tekerj velünk a közös élményekért!

Szeretettel várunk mindenkit, aki kedvet érez ehhez a kalandhoz, és ahhoz, hogy tagja legyen egy nyitott és vidám csapatnak. Nekünk fontosak a közös élmények, az aktív pihenés, a kihívások és a sikerélmények.

Ugye Te is érzed magadban a lendületet?

 

 

 

[gravityform id=13 name=Jelentkezés – Szabadidőprogramra title=false description=false ajax=false field_values=’unique_id=1′]

 

 

 

About selfskills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>