Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / ÉRZELMEK / ARCOLVASÁS
ARCOLVASÁS

ARCOLVASÁS

Nézd meg az arcát! Elárulják legfontosabb tulajdonságait!

 

Új kapcsolat van a láthatáron? Vagy esetleg csak vacsoravendégeidről szeretnél többet megtudni annál, mint amennyit szóban elárulnak magukról? Akkor itt az ideje, hogy alaposan megvizsgáld az arcukat!
Az arcolvasás egy több ezer éves múltra visszatekintő tudományág, amely sokkal régebbi, mint a tenyér- vagy a csillagjóslás. Úgy tartották – és tartják még ma is sokan -, hogy jellemünk kiül az arcunkra, gyakorlatilag minden információ ott van a legfontosabb tulajdonságainkról, pillanatnyi lelkiállapotunkról.

Nézzük meg először a másik arcformáját! Ha kerek, akkor valószínűleg szórakoztató, pozitívan gondolkodó emberről van szó, míg ha szögletes, akkor határozott, becsvágyó jellemmel van dolgunk. Az ovális forma vezető egyéniséget takar, a szív- és háromszög alak pedig együttérző, művészi hajlamú férfit vagy nőt.

szem. A nagy szemek a nyitott személyiségeket jellemzik, míg a kicsik zárkózottabb, de igazán cétudatosakat. A nagyon kicsi szemekkel rendelkezők azonban nem megbízhatóak. Ha a szem formája kerek, az azt jelenti, hogy az illető nagyon hűséges, kitartó, a az ovális jó humorérzékkel rendelkezik, vidám természet, a vágott pedig szigorú szabályok közt éli le életét.

A következő az orr. Már a méretből is sok minden kiderül, ha nagy az orra az illetőnek, akkor jószívű, ha kicsi, akkor gyengéd. Ha valakinek hegyes, akkor kicsinyes embert találtunk, míg ha görbe, akkor dominánsat vagy kapzsit. A kerek orr mindenképpen valamilyen pozitív tulajdonságot jelez, mint amilyen a jólelkűség. A vastag és kicsi orr azonban kifejezetten rossz természetet sugall.

homlok magassága is árulkodó, az emberek évszázadok óta tartják azt, hogy a magas homlok intelligens, okos illetőre vall. Persze az alacsony homlokkal rendelkezőek se keseredjenek, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ők kevésbé lennének birtokában ezeknek a tulajdonságoknak, inkább gyakorlatiasak!

És végül a száj. A nagyon keskeny, szinte vonalszerű ajkak rideg, ám mindenképpen szorgalmas nőre vagy férfira utalnak, míg a húsos, vastag ajkak érzéki, meleg, de lusta emberre.

forrás: eletforma.hu

About Krisztina

2 comments

  1. ez nem így van ! részletesebben kell ennél elemezni :) mert sokkal összetettebb :) ismerek vkit, akinek keskeny szája van, fukar és olyan lusta, mint a föld…. :D

  2. a roman ferfiak tobbsege vekonyszaju, nem mondhatni roluk h. tobbsegukben szorgalmasak, nagy a szajuk, jo a korites, de a munka mennyisege es eredmenye ketseges.
    Sot a telt ajku embereket latom munkasabbaknak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>