Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / ÉLETVITEL / A nyaralást is elrontjuk
A nyaralást is elrontjuk

A nyaralást is elrontjuk

Egyedül nem megy

Készült egy eléggé aggasztó felmérés – 80 ország több mint 16 ezer válaszadójának részvételével –, ami szerint az emberek többsége már a tengerparton sem tud kiengedni.

munkaA rengeteg okostelefon, netbook és mindenhol elérhető internetkapcsolat miatt a vakáción is „utolérik” az embereket a szerintük fontos üzleti, vállalati ügyek.

Ahelyett, hogy pihenne vagy a családjára és barátaira szánná az idejét, az emberek csaknem kétötöde napi egy-három óra munkát igyekszik beszúrni a nyaralás programjai közé. A kikapcsolni képtelen üzletemberek 17 százaléka súlyos munkamániás – tette közzé a kosarmagazin.hu.

Mi a helyzet itthon?

A magyar alkalmazottak nem csak túl sok munkát visznek el magukkal a vakációra, de egyenesen képtelenek megválni okostelefonjaiktól és netbookjaiktól: 29 százalékuk állítja, hogy a szabadság mindössze a megszokott üzletmenet kissé csökkentett módú változata.

Christoph Volni, a Regus magyarországi vezetője a felmérés eredményeiről megjegyezte: Egyesek számára túlságosan nagy a kísértés, hogy egy pillanatra ránézzenek az e-mailjeikre, innen pedig már csak pár lépés egy-két feladat elvégzése.

Forrás: 168 ora.hu

About Millner Judit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>