Kedves látogató! Ez a weboldal jelenleg szerkesztés alatt áll.
A selfskills.hu oldal ami a működőképes oldalunk, megtudja nyitni ha, a következő linkre klikkel: selfskills.hu.
Köszönjük megértését.

Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, nlp coach, life coach, business coach

Breaking News
Home / EGÉSZSÉG / A nyár legforróbb napjai…
A nyár legforróbb napjai…

A nyár legforróbb napjai…

A jelenlegi előrejelzések szerint csütörtökön vagy pénteken lehet az év legmelegebb napja, közölte Csonka Tamás, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa.

Csütörtökön valószínűleg több rekord is megdőlhet. Eddig a legmagasabb napi minimum rekordja állt be, a hajnali órákban Pécsen 23,8 fokot mértek. Emellett várhatóan a budapesti és az országos napi maximumok rekordja szinte biztosan megdől.

 Az időkép.hu hőtérképe szerint már délelőtt megdőlt az országos melegrekord: 1943-ban ugyanezen a napon Túrkevén 36,5 fokot mértek, de ezt az értéket már több helyen meghaladta a hőmérséklet.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pénteken még melegebb lesz-e, mivel mindkét napra 40 fok körüli maximumok várhatóak. Ezzel együtt az egész országban 27, néhol a 28-29 fokot is meghaladhatja a napi középhőmérséklet. Így a tartós hőség miatt csütörtökre és péntekre az egész országra piros, legmagasabb szintű figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Csapadék az ország nagy részén továbbra sem várható. Esetleg az északkeleti tájakon fordulhat elő zápor vagy zivatar, de ennek is kicsi az esélye.

A jelenlegi előrejelzések szerint a hétvégén több hullámban érkezik némi enyhülés, de ebben még sok a bizonytalanság. Előbb szombaton a Dunántúlon északnyugatira forduló széllel érkezhet frissebb, kevésbé meleg levegő, de még ekkor is 35 fok várható, vasárnap is csak kissé mérséklődik a meleg.

About selfskills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>